Lideri smo bre u svemu!

Kako i priliči liderskim nacijama koje liderski vode u region, potvrdili smo domaću supremaciju na svim nivoima pa i u željezničkom prevozu. Naime, opšte je poznato da se busamo u prsa junačka kako smo Ekološka Država (sa velikim D) prva u svijet te vrste ( zanemarite Vasove vode i nekoliko sličnih ekscesa – to nam pakuju neprijatelji iz Srbije, koji ne mogu da se pomire sa našom nezavisnošću & superiornošću) , te je to bio razlog da Željeznički prevoz uveze najnovije modele vozova, koji će ekološki ispravni sigurno dati nemjerljiv doprinos ne samo razvoju pomenutog prevoza, već sasvim sigurno uticati na poboljšanje rada bubrega nesrećnih putnika.


 

Kako se navodi u saopštenju iz Željezničkog transporta&gubitka vremena A.D, vozovi marke Watt radiće na čist ugalj. Proizvedeni su u Engleskoj krajem pretprošlog vijeka (19.za neupućene) a na ovaj potez se rukovodstvo odlučilo jer ih je našlo po krajnje bagatelnoj cijeni od nekoliko stotina tisuća eura.

Ove vozove nam je uvalila, pardon, prodala firma Steel & sons registrovana za prodaju sekundarnih sirovina.

Smatramo das mo ovim uspjeli da opravdamo naziv ekološke države reciklažom u nedogled, a bordu direktora kompanije biće omogućeno da uzme dvanaestu otpremnimu u posljednje dvije godine, te smo time riješili i višak zaposlenih, koje ćemo opet zaposliti i postaviti na funkcije. – navodi se u saopštenju.