SDP bot doživio nervni slom

SDP bot B.N doživio nervni slom nakon što je proveo 48 sati neprekidno na portalu CDM. Kako saznajemo iz Urgentnog centra, mladić je doveden u kritičnom stanju, potpuno izgubljen, neprestano ponavljajući samo jednu rečenicu: - Prava strana istorije!


 

Ekipa MozakUbi.me je uspjela, uz garantovanje anonimnosti da porazgovara na kratko sa njegovom djevojkom koja ga je čekala u hodniku. Kako nam je objasnila, B.N je sjeo u utorak veče za kompjuter i počeo sa standradnim rečenicama tipa – Ključ za demokratizaciju zemlje je u rukama SDP (wtf? ), međutim kako je vrijeme odmicalo ulazio je u sve žešću raspravu tako da sjutradan nije otišao na posao u Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Cijelu srijedu je nastavio da kuca komentare, jedva podižući glavu. Nije čak ni jeo. Kap koja je prelila čašu je kada je otvorio fešn blog pod lažnim imenom kako bi Mirel Radić Ljubisavljević ustoličio kao modnu ikonu. U trenutku kada je počeo da piše o njenoj frizuri doživio je nervni slom i počeo da urla, nakon čega sam zvala hitnu pomoć.

B.N je još uvijek na intenzivnoj njezi, pod jakim sedativima. Prestao je da pominje pravu stranu istorije, tako da se ljekari I stručni tim nadaju da će uspjeti dag a povrate u normalu.