Crnogorci sa Jupitera, Srbi sa Merkura

Kontroverzni autor knjige Bizarni sveci srpske crkve- Miroslav Ćosović izveo je epohalan zaključak o porijeklu Crnogoraca.


 

- Ti asimilatori srpski stalno citiraju nekakvog Kralja Nikolu, tamo nekog Njegoša, svega par dokumenata kako bi izveli teoriju da su Crnogorci u stvari Srbi. To nije tačno. Naime, na osnovu ostataka i krhotina koje su pronađene na dnu Skadarskog jezera, ja pouzdano mogu da ustvrdim da su Crnogorci došli sa Jupitera. O tome svjedoče brojni nalazi koje još niko nije vidio sem mene, ali oni postoje.

Ćosović je kazao da smatra da je to sasvim nepobitan dokaz da su Crnogorci zapravo jedna nadrasa, neslovenska koja nema veze ni sa čim, pa očigledno ni sa planetom Zemljom. On dodaje da njegove tvrdnje potkrepljuju populaciona genetika, arheologija, etnologija.

- Potpuno je pogrešno i smiješno da se o istoriji piše i da se samo istorija kao nauka koristi za dokazivanje bilo čega – tvrdi ovaj genijalno sumaniti naučnik.

Obećao je da će završiti intervju za naš portal čim mu odvežu ruke iz košulje koja se zakopčava pozadi, te da će elaborirati ovu tezu čim mu u Dobroti dozvole ponovne posjete.