Željka napunila korpu, tvrdi da je minimalac dovoljan

Ja i muž smo zadovoljni - tvrdi Željka Todorovič iz Herceg Novog i priča: primamo minimalac, po Monstatu to je nedje oko 200 evra po članu, ukupno sve kad saberemo imamo tačno 132 evra i 60 centi.


 

Može se, može. Danas sam pazarila kao nikad u mjesecu, i mesa i sira pamidore, čak sam sebi kupila i nove viklere na popust.

Od potrošačke se korpe savim lijepo živi. 5 dana

Napunila sam punu korpu svega i svačega, ne pitajte. Sa ovim možemo pet dana sasvim lijepo živjeti. Da ima više mjesta, da je veća potrošačka korpa, ne znam kako bih nosila ove silne kese.

Na pitanje novinara mozakUbi.me ekipe, Željka je odgovorila: A šta ja znam kako ćemo poslije. Kao i uvijek. Zajmi odje, zajmi ondje, i tako do kraja mjeseca. Nego je nama svanulo te su nam struju ukinuli zbog neplaćanja i dugova, pa sad spremamo kod komšija e im je žao. Ajte ajte, urezale su mi se kese u prste, pozdravljam vas lijepo! Pa svratite za pet šes dana!

Taman smo se krenuli udaljavat Željka se okrenula i viknula "A znate li oće li izbori skoro? Treba mi farba za kosu! Imam osjećaj da će Mara sa trećeg frsnut pa da ne idem na saučešće vakva"