Cetinje: Nije greška nego pogreška

Uprava prijestonice Cetinje u saopštenju za javnost je informisala građane da je novopostavljena energetski efikasna javna rasvjeta na ulicama i bulevarima Cetinja u redu osim što ne radi.


 

”Netačni su navodi da je nova javna rasvjeta pokvarena in e treba na takav način prikupljati političke poene. Javna rasvjeta jednostavno ne radi jer je u test fazi.” – izjavili su iz uprave Prijestonice.

”Uprava Prijestonice se danonoćno trudi da što bolje i što efikasnije podigne rejting Cetinja na listi najnerazvijenije i najuniženije opštine u Crnoj Gori, te oštro osuđujemo sve pokušaje zaustavljanja tog puta. Pored svih napora o0dređenih političkih subjekata da nas upute na kako kažu “pravi put” cetinjska uprava će nastaviti da planira neostvarljive projekte poput Fabrike čokolade, Žičare Cetinje-Lovćen-Kotor, otvaranje novih radnih mjesta, 24/7 snadbijevenosti vodom, utakmice Lovćen – Hajduk Split i slično. Građani Cetinja su nam ukazali povjerenje i mi ih nećemo iznevjeriti na putu daljeg propadanja Cetinja.” – kazali su u upravi Cetinja.

”Cetinjska rasvjeta neće raditi, za nju ionako građani nijesu dali pare, niti će Cetinje imati vode 24/7 tako da su zalud stremljenja pojedinih na naš nerad. Nastavićemo sa našim uspješnim radom uprkos svemu” Zaključeno je u saopštenju.