Nestale pare iz zatvora u Spužu - Katnić prijeti Rađenoviću slobodom!

Spuž (mozakUbime) - Od silnih narudžbina, restoranske hrane, povlašćenog korišćenja telefona, šetanja i posjeta, zatvorenici Spuškog zatvora su jedva dočekali dan kad su Budvani grupno napustili zatvor.

Priča se da su nestale pare iz zatvorske kase i da na račun nemaju niti jednog centa. Državni tužioc Katnić se kune da će zbog toga Lazara Rađenovića kazniti na slobodu, doživotno! Maroviće neće obuhvatiti optužbom jer smatra da su se dovoljno krvarili radi Crne Gore. Katnić očekuje da se javi znatan broj svjedoka koji bi samo ometali proces oslobađanja Rađenovića krivice.

Novinar našeg portala je pričao sa grupom zatvorenika zatvora u Spužu - "Konačno smo odmorili. Dok su tu bili Budvani bile su nam gladne oči. Živjeli su u izobilju, izlazili kad žele, vraćali se kad žele. Fensi hrana iz restorana. Nama se čini da niko od njih nije tu spavao. Da dotični Budvani nisu nimalo solidarni pokazalo se kad su odnijeli čak i načete sokove i narandže u onim silnim kesama za smeće"

"Iako smo svjesni da su pušteni preko debelih veza, srećni smo jer se tek sada osjećamo bezbjednim. Zatvor je sada slobodna teritorija!"

Izvor slike © wikipedia.org/wiki/User:DR04