Cetinjani se samoinicijativno okupljaju naoružani - pravac Kabul!

Da je jednom rijetko poštenom i junačkom narodu stalo do saveznika ka našem, pokazali su Cetinjani koji su se organizovali za odlazak u Kabul za jedno jutro. I to samo radi toga što je neko nabio zastavu naših saveznika na raskrnicu sa skulpturom.


 

"Dosta je bilo!" - kazao nam je gradjanin koji nas je molio da ostane anoniman zbog terorista. "Jutros sam pogledao kroz prozor i sa ponosom primjetio da se vijori zastava NATO-a. Odmah sam obukao najskuplje Versaći cipele koje sam kupio kod šanera Zvonka za 500 eura, farmerice Pjer Karden za 200, košulju Prada za 140 kod Marka i cvikere YSL za 300" - sa ponosom nam priča N.N.

Ponavlja se Japan?

"Revolver mi je od djeda, jutros ga je majka namazala i napunila. Vode su prosipali za mnom ka da idem za Kinu a ne tu odma dje li. Zvali smo Montenegro eirlajnz da nam rezervišu karte i krenuli da se okupljamo na raskrsnicu."

Pošto su vidjeli da ih nisu smjestili u prvu klasu, do jednog su se vratili kući. "Vlada nas je razočarala tretiranjem. Očekivali smo prvoklasnu uslugu a uz put i da skočimo do Milana po neku robu."

Izvor slike © wikpedia