Otkriven glavni razlog saobraćajnih gužvi u Podgorici

Ekipa mozakUbi.me je prethodnih dva dana vršila istraživanje zbog čega su povećane saobraćajne gužve u Glavnom gradu. Iako se spekulisalo da je glavni razlog rekonstrukcija nekoliko saobraćajnica, uspostavilo se da nije tako. U pitanju su NATO bilbordi.

Veliki broj bilborda, koji su u susret istorijskoj pozivnici za članstvo u ovaj savez postavljeni na glavnim gradskim raskrsnicama, već nedjelju dana dodatno plijene pažnju naših sugrađana-vozača koji tek sad uviđaju značaj istih na podizanje svijesti o ovom savezu.

Naši sugrađani, ne mareći za svijetla na semaforima ostaju duže nego je to dozvoljeno diveći se kvalitetu bilborda, što dodatno guši i onako gust saobraćaj. Koliko će ta pasioniranost istorijskoj pozivnici potrajati još uvijek ne znamo, ali se nadamo da će se saobraćaj normalizovati.

Veoma je bitno da saobraćaj bude normalizovan do Nove godine jer će naš Glavni grad, prema najavama Turističke organizacije Podgorica, posjetiti veliki broj turista kako bi mogli da čuju dvije regionalne zvijezde kakvi su Željko Joksimović i Hari Varešanović.

Portal mozakUbi.me će vas blagovremeno izvještavati o stanju na gradskim saobraćajnicama.

Izvor slike © vijesti.me