Radulović nenasilno upao nogom kroz vrata i glasno razgovarao

Podgorica (mozakUbime) - Poslanik i potpresjednik Skupštine Crne Gore Branko Radulović se ušetao u prostorije Vijesti i nenasilno otvorio vrata nogom. Da bi izbjegao bilo kakav incident došao je u doba kad ljudi nisu na poslu, makar oni koje je prozivao.

Podsjećamo, Branko Radulović se bori protiv torture, prijetnje i privodjenja novinara. On se bori za demokratiju, za slobodnu riječ, da novinari slobodno izvještavaju i da im se omogući rad u prijatnom okruženju. Strastven borac da se maknu ovi što su sa nama preko 20 godina na političkoj sceni.

"Ja bih da uplatim dva, tri Premium-a kako bih na miru mogao da čitam vaše tekstove" - rekao je Branko povišenim tonom i nastavio da odgurava namještaj koji je onako prelak letio po prostoriji. "Ako mi ne izadjete u susret, oduzeću sebi život skakanjem u Moraču! Kad je voda mirna! Tamo u Julu! Ili Avgustu".

Iz Vijesti nam poručuju kako im je drago što je Branko naletio, da im nikad dosta upada, paljenja auta i podmetanja bombi ispred kancelarija ali eto, neko je konačno ušao unutra!

Ivanović je izjavio "Ide nam na ruku što o ovome možemo da pišemo, jer zadnji put kad se ovako nešto desilo morao sam na službeni put".

Izvor slike © vijesti.me