MUP: Paradu ponosa pomažu Rusija i Aleksandar Vučić

Ministar uprave policije Raško Konjević je izjavio da je MUP došao do informacija kako su Rusija i Aleksandar Vučić umiješani u organizaciji parade ponosa.

Ako ne možemo zabraniti paradu onda ćemo zaštiti huligane

Da se sve urotilo protiv jadne i napaćene Crne Gore, Konjević nam objašnjava kako sastavljamo kraj sa krajem - "Sa jedne strane moramo radi Evropskih integracija, a sa druge strane moramo da se pazimo Istočno-Evropskog bloka"

Na pitanje novinara mozakUbi.me portala kako su došli do informacija o umiješanosti Rusije i Vučića Konjević odgovara - "Njih sredjujemo sankcijama iz dana u dan. Od kako smo ih blokirali vidi se očigledna nervoza kod Putina. Srećom znaju da je Crna Gora lider u regionu pa ne smiju puno da se bune."

"Što se tiče Vučića, pa molim vas, svima je poznato da i na RTS-u u udarnom terminu slobodnoumni ljudi govore ko je on. Kad vladini mediji prenose, a uvijek prenose istinu kao naš RTCG, zašto bismo mi pomislili da to nije tako?"

"Naši huligani su momci od posla, iz biranih familija. Kad god su zatrebali policiji oni su se do jednog odazivali i odgovorno ponašali prema svojim zadacima. Ne vidim zašto ih i u ovom slučaju ne bismo zaštitili!"

Izvor slike © flickr.com/photos/quinnanya/