Bezbjedonosna situacija u Glavnom gradu nikad bolja

Sagovornici portala mozakUbi.me iz Uprave policije su nam rekli da dok njih u službi vlada nezapamćena euforija i slavlje zbog bezbjedonosne situacije u gradu koja je na vrhunskom nivou.

„Ovo je nezapamćeno. Ovome se nijesmo nadali ni u najboljim projekcijama koje smo pravili. Ljudi ovo je sjajno! Svake noći imate eksplozije bombi, automobilima se pješaci podižu u vazduh, „čiste“ se parkirani automobili kao na GTA, tuče na svakom ćošku, a pucnjave imate kao dobar dan.“

Takođe, nadaju se da će se ovaj trend nastaviti i da će Crna Gora zadržati lidersku poziciju kao bezbjedonosna destinacija u koju se rado dolazi, a ne odlazi.

„Crna Gora je pokazala da je na nivou najrazvijenijih. Potrudićemo se da u narednom periodu dođemo do toga da imamo i serijskog ubicu kako bi i na taj način ispratili svjetake trendove. Prema našim saznanjima do Nove godine je moguće očekivati paljenje još nekih 6 automobila cijene iznada 20000e kao i 5 eksplozija i oko 12 tuča u opštinama širom Crne Gore. Nastavljamo putem lidera i trudićemo se da budemo što bolji i uspješniji.“ naveli su naši izvori iz vrha Uprave policije.

„Neizmjernu zahvalnost za ovakav položaj Crne Gore dugujemo Ministru unutrašnjih poslova koji za ovakav položaj ulaže nadljudske napore i dalje svoj izuzetan doprinos.“

Izvor slike © Filip Roganović i vijesti.me