Mtel: Puštamo u rad internet, probno, krajem Juna 2023. godine

Mtel je obećao svim svojim korisnicima koji plaćaju internet da će da ga i blagovremeno pusti u probni rad krajem Juna 2013. godine.

Da mislimo na svaki detalj, pokazuje i to što smo se odlučili za kraj Juna - priča nam PR Marko Bracanović. Očekujemo veliku navalicu pa smo se odlučili krajem Juna jer je tada najveći broj ljudi na plaži a upravo zbog toga da ne bi opterećivali za sada vitrualnu mrežu.

Vitruelna mreža, virtuelni internet, pravi korisnici!

Naša virtuelna mreža, baš kao i virtuelni internet ne postoje mada se možemo pohvaliti da smo jedini u svijetu koji naplaćuju uredno takav servis godinama.

Požurite sa priključcima

Kada ćemo konačno imati internet kao stabilnu uslugu koju korisnici plaćaju već godinama ne možemo predvidjeti. Bitno je da korisnici investiraju u svoju budućnost a mi ćemo ga blagovremeno uvesti u narednih 50tak do 150tak godina.

Imajte na umu da će se uvoditi po sistemu - onaj koji je prvi počeo da plaća, on ima prednost. Napomminjem da se sa zahtjevom za priključak mora donijeti vaša DPS članska karta kao i uvjerenje od Ministra Vujice Lazovića i Ministarke Milice Pejanović Djurović ovjerene u advokatskoj kancelariji gospodje Ane Djukanović.

Izvor slike © pixabay.com