Lideri u Evropi: Brzina interneta najmanja!!!

Da na svakom polju nauke i dostignuća prednjačimo u odnosu na Evropu, potvrdjuje i prvo mjesto u sporini interneta - izjavio je Ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović.

Trebalo je godine rada i zalaganja da dostignemo ovu sporinu - priča nam Vujica. Moram reći i da su naši provajderi odigrali krucijalnu ulogu sa duplo većim cijenama, dugim ugovorima, lošom opremom, stranačkim i nestručnim zapošljavanjem.

Ne bih zanemario ni člnjenicu, iako je prespor, da nam internet nije stabilan. Tu je već mrtva trka izmedju provajdera. Razlozi poput lošeg signala i raznih izgovora nam prave odličnu polaznu tačku, ali ovom prilikom posebno izdvajam Miličin i Anin Telekom.

Da se mi ne miješamo u svoj posao govori i podatak da provajderi naplaćuju svašta. Skidaju sa računa, ne vraćaju korisnicima, ukidaju naloge a se ne plati ponekad i nepostojeći servis. Kvaliteta je grozna, pobjedjujemo i sledeće godine!

Osim što nemamo zvaničnu potvrdu od NASA da imamo i sporiji internet nego na Marsu, Vujica nas uvjerava i za Pejpal: "Gledaćemo nešto slično i sa PayPal-om. Da budemo jedini u Evropi koji šalju novce a ne mogu da primaju. To je jako dobro za državu koju ja mnogo volim"

Poručio je Vujica gradjanima za kraj: Noćas očekujem auta, zastave, sirene i radovanje. Proglašeni smo najsporijim u Evropi. Telekomunicirajte! Opustite se!