Izbacivač ljubazno zamolio pripitog gosta da napusti lokal

Kako javljaju elektronski mediji, u podgoričkom lokalu „Balsha Black“ došlo je do nezapamćene situacije kada je izbacivač Ronald Mirutović ljubazno zamolio pripitog gosta da napusti lokal i bez upotrebe sile ga sproveo ka izlazu.

Prema riječima svjedoka koji su još u šoku, izbacivač se vidno alkoholisanom gostu obratio riječima „Gospodine, da li biste bili ljubazni da napustite objekat?“, nakon čega su zajedno bez riječi napustili lokal.

Drogica, redovna gošća noćnih klubova je kroz suze rekla da nikad u životu nije vidjela toliku količinu ljubaznosti i javno je upozorila da ova pojava može uzeti maha što može dovesti do nesagledivih posljedica. „Volim da vidim dobru tuču kada izađem u grad“ rekla je Drogica. „ Nema nište ljepše od krvi na bijeloj košulji i ulupanoj vilici pijanog gosta. Pale me izbacivači i gazdin udarac lakovanim cipelama dok je gost na podu. Ovo sa finim riječima stvarno nema smisla. Šta je sledeće, pitam se?“.

I ostali svjedoci i slučajni prolaznici se slažu sa podgoričkom klaberkom i pozivaju radnike obezbjeđenja da se vrate staroj praksi brutalnog iživljavanja nad slabijima od sebe, kao bi se očuvao urbani duh glavnog grada.

Ljubazno izvedeni gost nije htio da daje izjave medijima, očigledno šokiran humanim postupkom Mirutovića. Njegov trezni kum je kratko dodao da je kap prelila čašu i da će se posle ovog incidenta okrenuti cvjećarstvu ili vojnoj karijeri u Afganistanu.

Izvor slike © gettyimages.com/search/photographer?family=creative&photographer=Digital+Vision.