Ako želite biti biznis lider u regionu onda je FMPS u Tivatu pravi izbor

Tivat (mozakUbime) - Fakultet za Mediteranske poslovne studije je fakultet koji se bavi poslovima na Mediteranu i nadaleko je poznat po svom geografskom položaju, najljepšoj biblioteci i najnovijim tekovinama studiranja.

Sve po Bolonji!

Mi i ne predajemo ništa, a naročito ništa - priča nam profesor za gledanje Discovery kanala Đorđe Kusovac. Pustimo djake da kopiraju besplatno neke skripte, da ih malo prelistaju. Hrabriji studenti će i pogledati što piše u njima i to je to. Sve po Finskom gradu Bolonji! Bitno je znate, da naši studenti uzimaju što više mediteranskog vazduha.

Par savjeta prije upisa

Uplatnice primamo svakog dana. Možete predati i keš dolje na recepciji ili dati direktno na ruke bilo kom profesoru. Kod nas odlično funkcioniše mediteranska finansijska nezavisnost. Pa došli ste radi toga ne? A ako imate kakvih pitanja niste se dovoljno opustili. Mi nemamo kriterijuma za upis.

Izleti i školovanje u inostranstvu

bazen i palme
Sadržaj za djecu funkcionera Vlade CG

Za djecu funkcionera iz Vlade Crne Gore imamo poseban tretman. Oni obično borave u Hotel Rigent u Port of Montenegro kako bi imali osjećaj da nisu u Crnoj Gori. Mi idemo jednom sedmično kod njih da gledamo mega jahte i upiremo prstom u ruske bogataše. Uz put im objasnimo kako su došli do biznis ideja i zaradili pare tj. koje su državno preduzeće prodali i kako je glasio tender.

Pitali smo Ministra prosvete

Da ulažemo u privatne fakultete ulažemo. To su strane investicije! - odgovara nam Ministar prosvjete i obrazovanja Pedja Bošković. Kaže da ne ulaze u dio koji se tiče obrazovanja i prosvete i da li se poštuje Bolonjska deklaracija iz Danske. 3+1+1+3, ili 1+1+2+1+1+2+1+1 to nije stvar Ministarstva.