Rađenović pregovara izlet za Novu

Podgorica, Budva (mozakUbime) - Kako nezvanično saznajemo Lazar Rađenović je danas u Tužilaštvu pregovarao izlet za Pravoslavnu novu godinu kao i koncert na Trgu u Budvi.

Iako se špekulisalo da se zapravo radi o pregovorima o priznanju krivice, uplati dijela novca u budžet, kao i eventualnoj zatvorskoj kazni ipak nije to u pitanju. Naime, za mandata Lazara Rađenovića u Budvi su Novogodišnji koncerti bili bolji i posjećeniji. Kako ove godine nije mogao, iz objektivnih razloga, da prisustvuje dočeku Rađenović je odlučio da pripremi plan i program dočeka po Julijanskom kalendaru.

Ekipa mozakUbi.me prenosi ekskluzivnu izjavu Lazara Rađenovića nakon pregovora u Tužilaštvu.

“Ma kakvo priznanje krivice? Koje krivice? Nijesam ja kao tamo neki moji sugrađani.Papiri koje ste vidjeli su plan i program dočeka Nove godine. Potpisivali smo ugovor danas. Ja sam poslovni čovjek. Biznismen. Uostalom zbog toga sam tu đe jesam. Uvijek sam radio u interesu Budve.“ kazao je Rađenović.

Ekskluzivno saznajemo da će zvijezda večeri biti bend Crvena jabuka koja će u Novu godinu sve posjetioce uvesti svojim velikim hitom „Priznat ću joj sve“.

Izvor slike © poreski obveznici