U Bijelom Polju započeo novi investicioni ciklus koji su inicirali lopovi

Bijelo Polje (mozakUbime) - Ko kaže da na sjeveru nema posla, taj je veliki protivnik tekovina i ideje o lideru u regionu. Jer Crna Gora jeste lider zlobnici jedni maleni.

Vrijedni bjelopoljski lopovi su tokom proteklih nekoliko dana uspješno dokazali da je za posao potreban trud, volja i znanje o obijanju brava. Jedan od njih, koji je iz razumljivih razloga želio da ostane anoniman kaže da su krenuli u posao sasvim slučajno, ali da je mogućnost zarade postala neočekivano dobra

- Mi prosto nismo naišli ni na jednu prepreku, a što se tiče policije oni ovdje u Bijelom Polju pokazuju izuzetnu kooperativnost te su nam se uglavnom sklanjali sa puta, ili u najboljem slučaju igrali preferans u obližnjoj kafani.

Grupa bjelopoljskih lopova smatra da su najbolje prošli u osnovnoj školi odakle su drpili 15 računara, te su rekli da su ionako dotrajali te da će ih najvjerovatnije morati bačiti. Ostaje samo još jedno pitanje bez odgovora, a ni oni sami nisu znali kako da objasne činjenicu da policajci umiju da igraju preferans.