Kinezi spoznali pakao

Boljari (mozakUbime) - Nakon što su za nešto više od pola godine kineski investitori iz CRBS spoznali novi vid Nirvane te shvatili da grade najskuplji auto put „Iz ničeg u niđe“ odlučili su da se brzo vrate u svoju domovinu kako bi apdejtovali svoju višemilenijumsku religiju.

„Pakao ipak postoji. Morali smo da uzmemo odmor i o novoj spoznaju upoznamo naše sunarodnike u domovini. Vratićemo se nakon što završimo posao u domovini.“ uzbuđeni od spoznaje rekli su nam predstavnici CRBC dok su se pakovali.

Za to vrijeme, podgorička firma Bemaks je morala da se snađe za neke sitne novce. Pošto je samo dio građevinske operative angažovan na radovima oko treće trake na putu Podgorica – Cetinje, drugi dio se morao uposliti da ne kupi prašinu.

U ranim jutarnjim časovima, u na Zavali viđen je Milan Roćen sa velikim klještima kako petlja oko cijevi regionalnog vodovoda. Pošto je uspješno doveo u pitanje snabdijevanje budvanske opštine vodom, za Bemaks definitivno nema zime.
A što se tiče vode – kada budvanima idete u goste, prosto je postal nepristojno tražiti dvije čaše vode. Drugim riječima – napijte se doma.

Izvor slike © flickr.com/photos/wilsonhui/