Boro Lazović: Nema kome nisam pomogao, a najgori sam za sebe

Budva (mozakUbime) - Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Boro Lazović nam se požalio "Fali samo još samo da me uhapse".

Kao što je do sada svima poznato, visoki članovi DPSa su doprinjeli mnogim gradovima ali posebno Budvi kao turističkoj metropoli. Oni se nisu samo zadržavali na rešavanju gradskih problema, svjedočit će vam obični Budvani, nego i na rešavanju problema sa viškom novca.

Čeono mjesto u pomaganju svim i svjam, nezvaničan Ambasador dobre volje, zauzima svima nam dragi Boro Lazović od koga smo danas uzeli izjavu:

"Pomagao sam šakom i kapom! Pomagao sam i Opštini i ljudima, često i ne pitajući da li treba pomoć. Opštinu sam oslobodio za 12.000 kvadrata nekakvog zemljišta FK Mogrena, pravio noćna zasjedanja Opštinskog odbora kako bi smo zaustavili restituciju da bi napravio dva nebodera na pjenu od mora. Miodrag Lazoviću sam pomogao da podigne 200.000 evra sa računa. Vidu Rađenoviću 50.000..."

"I to je samo ono što javnost zna a ko bi se svega i sjetio!? Koliko li sam samo dobra učinio sa Svetom i Kuljačom da niko ne zna. Da nije mene i mog uprezanja ne bi narod izlazio ni da glasa, a kamoli da ulaže u kapitalne investicije. Ne bi me iznenadilo da mi se sve dobročinstvo vrati u lice, i da me ljubomorni i zlobni ljudi uhapse. A najmanje sam sebi valjao"

"Eh da sam vodio računa. Na kraju, izgleda da ću završiti sa nekoliko neprijavljenih kuća i dva nebodera" - priča nam Boro kroz suze.

Izvor slike © in4s.net