Milov tijelohranitelj: Mene maltretiraju odeodara

Podgorica (mozakUbime, ali stvarno) - Danas smo razgovarali sa momkom iz Milovog obezbijeđenja. Razlog razgovora je današnje maltretiranje od strane izdajica Crne Gore i evroatlanskih integracija: Građanskog pokreta Otpor.

Tjelohranitelju, da li je tačno da vam je izmjeren nevjerovatno visoki IQ od 5.737,22?

Gledaj me u oči kadrazgovaramo! Jes jes. Odeodara povišlje, nekada je bila velika stijena. U oči me gleedaaaj dečko! Ja kad tamo šljego da promijenim gumu na službeno vozilo komada jedan, koje po svakom slovu zakona smije da se parkira, a ona uvr mog uveta. Od tada su mi mijerili i po 200.000 obrtaja.

Zašto su vas momci maltretirali? Zašto ste ih priveli?

Jedan od njija je nenormalan. Imava je napravu takozvanu fotoaparat sa kojim je obavlja razgovore prije toga. Jel to normalno pitamteja? Gledajme uočiiii! Jel moga ka mi iz službe da zaduži mobilni sa kamerom dečko?

A po kom zakonu ste ih priveli?

Slušaj dečko da ti objasnim nešto, odeodara je svepo zakonu bilo. Ako pokušavaš da interv intr inatr intrevjušiješ službeno lice ja bih te, prvo, uputio, da pročitaš zakon, i ako ti kažeš da mi nekog maltretiramo, pročitaj zakon i po svakom slovu zakona ja mogu da hapsim!

Izvor slike © https://unsplash.com/photos/89hxasw-4E0