Komercijalna Banka AD Budva: Slogani iz Budve najljepši

Budva (mozakUbime) - U Budvi, sasvim normalno, svako ima nekakav slogan ali smo skoro provalili da budvanski slogani nisu smišljani tek tako, nego da je iza njih stojao neko ko je mnogo inteligentan. Ako već do sada nekom nije jasno, slogan Opštine Budva "FULL.feel.Budva" je iz početka bila poznata krilatica "Osjećate li ga".

Ovaj put nećemo ulaziti u dublju priču o sloganima i partijskim sastancima na kojima se svaka ideja aminuje kao da je Radovan Treći smislio, ovaj put ćemo pogledati šta se nalazi iza najljepših slogana u regionu. Danas razgovaramo sa Izvršnom Direktoricom u Komercijalnoj Banci AD Budva - Apokaliptić Stihijom.

Kako su vaši službenici godinama neopaženo krali pare klijenatima sa primorja a da to niko nije primjetio?

Prvo bih iskoristila priliku da se zahvalim tužilaštvu što me kao Izvršnu Direktoricu nisu uhapsili i pozvali na odgovornost. Čisto sumnjam da bi našli neke dokaze protiv mene iako sam ja najodgovornija persona u Banci. Ionako ja pripadam Masonskoj Lođi ali ovaj put želim da se zahvalim Vladi Crne Gore što nije zatvorila i Banku i mene radi pljačke njenih građana. Bravo!

Hoćete molim vas preći na stvar? Kako je sve počelo?

Hoću hoću. Poznato je da ova vlast, kako budvanska tako i Vlada Crne Gore, operiše na svim nivoima ovaj narod. Ni mi ne želimo biti imuni na brzo sticanje imovine zvane keš i nekretnina. Prvih par godina rada u Komercijalnoj Banci AD Budva smo se teškom mukom dovijali kako doći do para sve dok neko nije predložio da primamimo ljude koji jedini primaju velike plate u državi - pomorce.

Osmisli smo najljepši slogan za lakovjerne koji će da ostave pare u našoj banci "Za mirnu i bezbrižnu plovidbu - gotovinski krediti za pomorce". I pored brojnih nagovaranja službenika raznih pomoraca, mi smo se kao Banka aktivirali po svim socijalnim mrežama a i videom na YouTube, kako bi pomorcima omogućili da olakšano i bezbrižno plove ne misleći na svoje pare.

Pa kako su vaši sluđbenici godinama potkradali pomorce a da to nije niko primjetio?

Lako. ANB se ne bavi nama nego politikom, političkim neistomišljenicima i ovima što pozivaju na proteste. Pored njih, mogao bi čovjek da provoza magistralom Boing 777, od Herceg Novog do Rožaja, a da oni ne primjete. Inače su postojale razne prijave zbog silnih miliona pa tužilaštvo nije nijedanput reagovalo, a zašto bi reagovalo na par stotina hiljada eura!?