Ljeposava Vuković: Cijene su niske, u kvalitet ne sumnjamo

Bijelo Polje (mozakUbime) - Povodom rasplamsale borbe gigantskih trgovinskih lanaca za veliko i bogato crnogorsko tržište izašli smo na teren da pitamo građane koliko su prezadovoljni.

Da li ste zadovoljni cijenama i kvalitetom proizvoda?

Veoma sam zadovoljna. Cijene ne mogu biti niže a za kvalitet ne brinem jer je tu naše Ministarstvo i razne inspekcije koje prate strane blogove na kojima izlaze informacije da li ima plastike u nekoj hrani ili ne - priča za naš portal Ljeposava Vuković. - Prije ovog pojeftinjenja, prosto ne pamtim kad smo zadnji put pojeli jedan komad mesa jednom mjesečno.

Koliko dana izdržite sa vašom penzijom?

Tačno mjesec. Organizam se navikao. Srećom ode penzija na samo jedan odlazak u prodavnicu pa ne moram da se krećem i time trošim neophodne kalorije koje mi služe za osnovno održavanje života narednih 29 dana.

Bili smo pametni kad je Milo došao na vlast pa smo prodali 10 krava i počeli se navikavat na ležanje bez mnogo mrdanja. Najteže nam je kad komšije nalože roštilj pa zamiriše. Otkako im se mala uvatila sa onim oženjenim Ministrom roštiljaju svaki dan, a i auto im je kupio.

Izvor slike © www.pexels.com/u/shashank/