MUP: Negoš razotkriven, falsifikovao ličnu kartu

Podgorica (mozakUbime) - Operativnim mjerama, uspješnom saradnjom i najopsežnijim ikada viđenim radom na terenu službi ANB-a i MUP-a Crne Gore, otkriven je Njegoš Petar Petrović koji je falsifikovao ličnu kartu i time prevario najskuplji uređaj za indetifikaciju na svijetu.

Isprva smo se klanjali - izjavio je Slavko Stojanović - jer je uz priloženu ličnu kartu pokazao i člansku kartu DPSa, ali smo kasnije utvrdili na tajnom snimku da je zaokružio Demokratski Front. Tek onda su se počele javljati sumnje u Njegoševe namjere i tada se neko sjetio da on ne bi trebao biti živ jer je sahranjen.

Počeli smo da otkopavamo Crnu Goru. Otvorili smo opsežne radove na dionicama između Podgorice i Budve. Naši ljudi iz Bemaksa su se rado bacili na iskopavanju brda i dolina. Uz AFIS, ovo će građane koštati još desetina miliona ali nek ne brinu, stvar je u našim rukama.

Njegošev DNKa ćemo uporediti sa Milovim, i ako se rezultati iz Vizbadena pokažu negativnim, uhapsićemo izdajnika Crne Gore i protivnika stranih investicija! 

Drobnič je ovim povodom iskazao zadovoljstvo radom policije i službi bezbjednosti i rekao da će rado glasati u Mojkovcu jer mu je taj klan najmiliji.

Po zadnjim informacijama koje imamo, u istragu je uključena i Sanja Vlahović. Njene ekspertske metode iz nauke i dugogodišnje iskustvo bi pomoglo u razotkrivanju bilo kakvog falsifikata.

Izvor slike © ANB