Nismo članice nego banditkinje!

Provaljen stan (mozakUbime) - Članice ženske bande uputile su oštar protest urednicima i novinarima medija koji su objavili vijest o njihovom najnovijem poduhvatu.

Njihova zamjerka se odnosi prije svega na upotrebu rodno – senzitivnog jezika. One tvrde da su ipak morali povesti više računa o njihovim osjećanjima jer kao djevojke, žene koje su godinama mukotrpno gradile svoj imidž – još od 2007 kada je prva od njih osuđena do danas, mediji uporno odbijaju da iskoriste pravi naziv - banditkinje.

One dodaju da je njihova saradnja sa policijom i tužilaštvom na vrhunskom nivou – svaki put kada ih uhapse, puste ih odmah i to bez previše zadržavanja, tako da njihov razgranati posao ne trpi.

Biznismenke i banditkinje, imaju nekoliko razvijenih i unosnih butika Yellow-White ( u prevodu Žuto – Bijelo ), zatim teretanu u kojoj koriste djevojke kao džakove – za šta kažu da je pravi hit u svijetu, te da očekuju da ih zbog toga Jelena Karleuša zaprati na instagramu.

Djelatnost su proširile na kućne posjete i izvođenje bundi u šetnju, i ne vide razlog zašto se diže tolika frka kada su poznate kao velike zaštitnice životinja.

Izvor slike © youtube.com