Preporučićemo Crnu Goru našim prijateljima

Pripadnici sekte Aum šinrikjo oduševljeno su danas napustili Crnu Goru u pratnji pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije. Na odlasku iz naše države sa ushićenjem su kazali da će našu državu preporučiti svojim sljedbenicima, ali i prijateljima iz drugih sekti koji takođe upražnjavaju drevne vještine samopovrjeđivanja.

“Oduševljeni smo gostoprimstvom koje nam je dala Crna Gora. Rekli bismo nešto i o ljepoti Crne Gore ali nijesmo u mogućnosti jer nijesmo izlazili iz hotela i soba. Nijesmo imali kad od samopovrjeđivanja.”

Naglasili su da su izuzetno zadovoljni što je njihov boravak uticao na povećanje broja turista za 4% na standardnih 7% više nego u istom periodu prošle godine.

“Čuli smo da je naš boravak u Danilovgradu uticao na povećanje broja turista. Kad smo se raspitivali o Crnoj Gori rekli su nam da u Crnoj Gori svake godine boravi 7% više turista nego prethodne, a na odlasku su nam rekli da je taj broj porastao na 11%. Drago nam je da smo uticali na vašu ekonomiju. Ipak nijesmo se dugo zadržali jer bi u protivnom uticali i na potrošnju gasa u vašoj zemlji, što bi umnogome pomoglo vašu ekonomiju. Drugi ćemo put.”

Portal mozakUbi.me je u posjedu ekskluzivne informacije da će u narednom periodu našu zemlju posjetiti članovi malo poznate sekte koja razvija, promoviše i upražnjava tantrički seks, a nije isključeno da nakon njih Crnu Goru posjeti i Tom Kruz sa Saentolozima.