Transformers klupe napadaju autentičnost škole

Konik (mozakUbime) - Direktorica Osnovne škole "Marko Miljanov" Zlatija Jukić u izjavi za portal mozakUbi.me kazala je da još od djetinjstva vuče traume zbog nefiksiranih klupa koje napadaju autentičnost školskih dvorišta, a danas su sprenmne i da napadaju tekovine desetogodišnjice nezavisnosti i hiljadugodišnje državnosti.

"To nijesu klupe već Transformersi! Vidite li da imaju kao svoj sastavni dio gumu! Pa dajte bre ljudi. Ko je pravio te klupe? Danilo Baletić, onaj mali ššto je napravio one trasformrse po centru? A šta, nije on? Pa dobro nije niko iz škole i to je sasvim dovoljno da klupama tu nije mjesto. Uostalom što će klupe u školi?"

Ipak nije samo problem uzurpacija ionako neiskorišćenog dijela školskog dvorišta, koje je postavljanjem ovih klupa dobilo namjenu, več je dalekosežniji problem to što klupe udaraju na tekovine.

"Transformers klupe nijesu fiksirane i ne rade za našu stvar. Znate i sami ko nije fiksiran i ukalupljen može da ima svoj stav, a to nije dobro. To podriva sistem i izaziva revoluciju. Taman smo dobili pozivnicu za NATO, očekuje nas potpisivanje pristupnog protokola i sad treba neki tamo nefiksirani i neukalupljeni elementi da nam sve poremete. Ne mogu to da dozvolim. Klupe rade protiv države uz parolu da su tu zbog djece. Nijesmo mi mali pa da to ne vidimo." kategorična je Jukić.
"Ne mogu klupe tu i tačka!"