Pala je kiša kada nikada ne pada

Podgorica (mozakUbime) - Pala je kiša kada nikada ne pada!- izjavio je čuvar Tekovina Obrad Mišo Stanišić. On je u izjavi za javnost oštro kritikovako prosrpske Stratuse i definitivno proruske Kumulonimbuse da predvode napad žestokih padavina na Crnu Goru.

- - I to baš danas – rekao je on – kada treba da slavimo deceniju Tekovina, milenijum nečega (Šerbo mu još nije napisao čega). I to baš sada kada smo potpisali protokol u prijemu u NATO!? Zaista je ova četnička kiša pokazala da nema ni malo razumijevanja za sav napor koji smo uložili da ovaj značajan datum naše istorije proslavimo kako treba.

Nešto ranije ornitolozi sa šubarama su označeni kao tajni agenti jer su vrapce natjerali da po Staroj varoši skidaju okačene zastave.
Kada smo već kod zastava, nakon što ni jedan pedalj grada nije ostao neokićen – prosrpska kiša i proruski oblaci su u saradnji sa silama haosa i bezumlja ipak uspjeli da ih dobro nakvase, iscijepaju ( jer su rađene od najkvalitetnijeg kineskog materijala), obmotaju oko konopaca da se vide samo crvene trakice, i na kraju potpuno unište atmosferu Pjongjanga na kojoj je lokalna samouprava tako predano radila.

Kako nezvanično saznajemo, čuvari tekovina itekako imaju razloga za zabrinutost jer kiša namjerava da pada do 22.05 kada će konačno provedriti više Crne Gore. Ali sa zakašnjenjem.