Katnić formira specijalni tim za potjeru

Podgorica (mozakUbime) - Milivoje Katnić formira specijalni tim za potjere i potrage. Raspisan je konkurs i na isti se prema navodima mogu prijaviti samo do sad neukaljani kandidati.

Kako saznajemo jedna od važnih karika Specijalnog tima Specijalnog tužioca biće medicinsko i cirkusko osoblje. Naime u jeku sporazumnih priznanja krivica, potpisnici tih redaka ide prvo iz ćelija u Spužu ka obližnjem domu zdravlja đe im se ekspresno i van svih rokova obavi pregled i konstatuje oboljenje koje se mora liječiti vani.

Tretmani počinju u Beogradskim shoping molovima, preko košarkaških utakmica pa do najboljih centara u Cirihu. Prvi zadatak tima već je poznat. Naime, operativci koji prođu konkurs biće zaduženi da se skriju po ćoškovima aerodroma u Crnoj Gori i momentalno zaskoče Svetozara Marovića ukoliko odluči da se vrati.

Ekipa mozakUbi.me je zbog polugodišnje izuzetne saradnje sa Svetom Ideolog Marovićem uspjela da dobije izjavu od njega
"Vratiću se u Spušku mehanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu. Otišao sam da se vratim jer da neću da se vratim ne bih ni otišao. Vrati se onaj koji pođe jer ako nije pošao to znači da je tu. A ko je tu on ne može da se vrati jer nije ni otišao. "

Vlada Crne Gore je raspisala konkurs za nova radna mjesta zahtjevajući da u radnoj istoriji imate najmanje 5 godina rada u Cirkusu. Dritan Abazović, kao dio te Vlade, je zatražio da novoprimljeni moraju znati neki geg o Valdanosu i Solani kako bi konkurs bio Evropskog standarda.