Djukanović izjavio, milijarde na stranu – ja sam siromašan!

Podgorica (mozakUbime) - Institut za ekonomska istraživanja i suzbijanje siromaštva, objavio alarmantan podatak. Naime računajući eksponencijalu apsolutnog siromaštva, čelnici Instituta su došli do frapantnog rezultata - premijer Đukanović će ako se oduzme nekoliko milijardi za šta ga terete neke međunarodne, bezvezne institucije, biti siromašan.

- Smatramo ovo najboljim dokazom da ekonomija ne poznaje granice naše vječnosti, te da će svako kad-tad, češće tad nego kad postati siromah – rekao je direktor Veljko Jusović.

Da li je normalno da jedan premijer, jedna svijetla dika našeg obraza bude siromašan?

- Naravno da nije - odgovara Jusović. I dodaje da je zapravo najveća tragedija ovog naroda što nikako ne uviđa i ne prepoznaje značaj Tekovina, te da je za opšti uspjeh i prosperitet neophodno gospodinu Premijeru omogućiti da vlada narednih nekoliko mandata kako bi svi bili isto siromašni.

U suzama nam je Đukanović pričao o svom siromaštvu povodom 7 miliona godina od osnivanja Telekoma. "I šta mi na kraju ostaje ako ne ubrojim milijarde koje imam" - plačnim tonom Đukanović priča.

Plače i Veliki Brat i Velika Sestra i njihova Velika Đeca. TV Pink je organizovao žurku sa nimalo ružščastim naslovom "Za šaku dolara!".

Iako će mnogi reći da je više od polovine stanovnika Crne Gore siromašno, Jusović to smatra četničkom propagandom i notornom budalaštinom. - Ja sam ekonomista. Dipl ecc sa UDG valjda ja znam o čemu pričam- zaključio je Veljko Jusović. Pitanje na koje smo ostali bez odgovara bilo je: Ko finansira ovakve budalaštine? I to po dubini!?

Svi ostali se snašli!

Azra je iz očaja pošla za Kubu da preda CV za upravnika Gvantanama. Darko je shvatio da konačno mora da radi pa je prvim prolaznicima gurao ruke u džepove, besplatno. Tarzan će u prirodu, Migo u prvi osnovne, Sanja otvara kopirnicu, Konjević će da pokrije sva ministarska mjesta, Vujica u Pečenjaru.... nevolji nema kraja!