ISTRAŽIVANJE - Telekom CG prezadovoljan

Budimpešta (mozakUbime) - Telekom CG je odlučio da se javno zahvali Vladi Crne Gore na nevjerovatnim uspjesima i konstantnom poboljšanju kvaliteta a pogotovo nemogućnošću da korisnici imaju mogućnost da se bune. Oni su poseban akcenat stavili na naplativost paketa koji ne postoje.

Kako kažu, oduševljeni su činjenicom da korisnici ne reaguju nako što im se bez razloga skinu pare sa računa. Posebno ističu servis koji im omogućuje da naplate usluge koje korisnici i nisu pristali da koriste.

Iz Telekoma poručuju da će i ubuduće praviti reklame sa prezadovoljnim, lijepim, nasmijanim i sretnim korisnicima iz drugih zemalja dje je internet 10 puta brži. Poručili da ubuduće više neće ni slati račune da se ne bi mučili da idu da uplate već će im sami skidati novac, što je mnogo korisnika osjetilo i kroz Demo mod svih ovih godina. Nije jednostavno kažu u menadžmentu ove kleptokratske kompanije, ali daće sve od sebe da opravdaju naziv Legalnih lopova decenije.

U čitavu priču uključio se i novi 'dubinski' ministar za sada bez portfelja u Vladi izbornog veselja koji je decidno izjavio da neće procesuirati ni jednu prijavu protiv Telekoma, jer to jednostavno nije lijepo.

Iz MANSA su odustali od bilo kakvog daljeg istraživanja povodom nekih prijava, jer je to za njih sitnica- tek koji miliončić, a oni ne reaguju na iznose ispod 7,5 miliona eura. Kažu da je to ipak u nadležnosti crnogorskih pravosudnih organa, a oni ne žele da im se miješaju u posao, a i nije vijest zbog koje će se naći neđe na naslovnoj stranici.