Stojanović: U mojim godinama je dobro pješačiti

Podgorica (mozakUbime) – Nakon što mu je novi ministar u Vladi izbornog povjerenstva oduzeo službeno vozilo, Slavko Stojanović je za portal mozakUbi.me izjavio da je izuzetno zahvalan Daniloviću.

“Hvala Goranu što brine o mom zdravlju. Prije par godina sam stekao pravo na starosnu penziju ali Duško i Milo nemaju kvalitetnijeg od mene za ovu poziciju pa su me zadržali. Danas vidim da sam pobrao simpatije i novog ministra pa sam od njega na poglon dobio više sati dnevnog pješačenja. Inače sam primijetio da je dugotrajno sjedjenje izazivalo kod mene kontraindikacije koje su se ogledale i u nekontrolisanom smijehu kad se puštao klip đe Radosav i drugari prebijaju Mija Martinovića. Katastrofa!” izjavio je Stojanović.

Na pitanje novinara da li zamjera što novom ministru, Stojanović je izjavio da ima samo jednu malu primjedbu:

“Neće da nam naruči Herbafast koncept! Znate, bilo bi jako lijepo kad bi nam ministar obezbijedio mjesečnu dozu ovog preparata kojim bi našu liniju doveli do savršenstva. Sad kad nam se kondicija popravlja, i kad pješke moramo završavati sistem “1=4 by Vukica” bilo bi lijepo i da imamo podršku u vidu Herbafasta. Dobro, može i jedan Nutri bullet na nas 10.”

Izvor slike © Arhiva