Sinoć bio vojni puč u Crnoj Gori. Niko živ čuo!

Podgorica (mozakUbime) - Nakon što je čuo dramatične vijesti iz Turske, a kontajući da je odavno već u NATO, načelnik generalštaba Vojske Crne Gore admiral Dragan Samardžić izdao je hitnu komandu i mobilisao svoje trupe da krenu na Vladu Crne Gore sporadi događaja koji se u svijetu zove puč iliti sjaši Murta da uzjaše Kurta.

U svom epohalnom zanosu, admiral za rasprodaje i valorizaciju mobilisao je sva tri kamiona, ali peh se dogodio već kod prvog kružnog toka kada je vozač krenuo pravo umjesto lijevo, te su trupe osvanule u Kolašinu.

Da nevolja bude veća, jedan za drugim kamioni su, zbog toga što se nalaze u izvanrednom stanju (maltene novi) – otkazali poslušnost, pa je vojska (njih ukupno 30 sa sve sekretaricama i čistačicama) krenula pješke put Podgorice.

Na usput, brojno stanje je smanjeno za 10 jer su dovitljive sekretarice ustopirale nekoliko automobila i na taj način rekle ne puču i daljim nastojanjima da Crna Gora uđe u NATO.

Admiral Samardžić je od jutros nedostupan, a sekretarica koja je željela da ostane anonimna je za naš portal izjavila:
- Shvatam ja da mi hoćemo u NATO, ali sam ja jutros zakasnila na frizuru kod Eda, a pitanje je kako ću stić' na manikir. Momak mi je u Budvu i treba da idem kod njega. – rekla je za naš portal.

Iako je crnogorska javnost ostala uskraćena za opširniji izvještaj, kako nezvanično saznajemo ovo nije posljednji pokušaj puča. Sljedeći put će sigurno uspjeti da mobilišu još pet rezervista i angažovaće iskusnijeg vozača. Sima Markova koji već duži niz godina taksira na podgoričkim ulicama. Misteriozni Simo je kako saznajemo godinama boravio u Beogradu, te nije isključeno da osim NATO-a se uključi i Koštunica sa sve tri mačke.

Izvor slike © obradjena www.instructables.com/id/How-to-make-a-Tank-with-a-Cardboard-Box/