Telekom CG pomaže bolesnoj djeci za 50% interesa?

Podgorica (mozakUbime) - Shvatajući nužnost liječenja bolesnih u inostranstvu putem sms poruka, jer država za bolesne para nema, telekom je kao društveno odgovorna kompanija odlučio da otvori linije solidarnosti po tričavoj cijeni od 600 eura.

Da bi njihovo poslovanje bilo rentabilno odlučeno je da osim te sitnice u vidu takse, zadrže i 50% od svih uplata. Naravno, njihova humanost nema granica, kao ni socijalna odgovornost kojom se često kite, pa su im posebnu zahvalnicu uputili oni kojima je neophodan svaki euro za liječenje. U svom zajedničkom saopštenju oni su između ostalog naveli:

- Da nije vas, mi ne znamo kako bismo se izliječili, a vama svakako pripada tih 50% koje zadržite zbog neospornog truda koji ulažete u razvoj Crne Gore. Taj razvoj se vidi na svakom koraku, posebno u monopolu koji imate. Naravno internet nam je lider u regionu po kvalitetu. Za tu lidersku poziciju smo vam zahvalni, kao i za svaki cent koji iznesete iz naše zemlje koja to očigledno ne prepoznaje kao vrhuuuunskuuu humanističku vrijednost- navodi se u saopštenju.

Mi im svakako želimo puno uspjeha u daljem radu, i da sav ovaj novac zarađen na tuđoj nesreći iskoriste na najbolji mogući način. Zaslužili su.