Radulović prijeti: Uskoro počinjem nešto sasvim novo

Budva (mozakUbime) - Kako sebe voli da predstavlja "Menadžer u Turizmu" Žarko Radulović je zaprijetio da će osim Splendida pokrenuti nešto sasvim novo i da će to biti na sveopšte zaprepašćenje.

Otkako Socijal Demokrate ručaju u Ramadi, Žarku svašta pada na pamet pa je pokrenuo mozak kako bi zaradio pare na drugačiji način. Najviše misli o tome da osnuje Akademiju za Hotelijerstvo gdje će mnogi mladi imati šansu da isprazne svoj džep za komad papira kojim mogu obrisati, pogađate, čelo.

UDARNA VIJEST

Preko Wikileaks-a saznajemo da će Ž.R. pokrenuti još jedan kurs. U pitanju je obučavanje gostiju kako da se ponašaju kad dođu u Hotel, ali ne svagdašnjih gostiju! Žarko je nakon 10 godina primijetio da naši mafijaši, iako puni para, ne umiju da se ponašaju po Hotelima, kako od restorana tako i u komunikaciji sa radnicima Hotela.

Kopija Ž.R. elektronske pošte koja je procurila preko Wikileaks-a:

- Kriminalci često viču, ne znaju niti svoj a kamoli neki strani jezik, ni osnove engleskog nemaU a kamoli da znaju francuske nazive jela. Radi toga sam odlučio da pokrenem kurs koji bi ih naučio osnovnoj engleskoj komunikaciji i ponašanju u društvu i za stolom. Ovaj kurs bi pomogao i meni da se malo rafinišem i da počnem da koristim u medije rafinisnane, rafnisane, rafnori, raf... malo bolje izraze.

Izvor slike © Vuk Lajović i Vijesti.me