Miljana Mugošu opljačkalo dijete?

Rio (Cérebro me mata) - Sigurno ste i sami zaključili da je Miljan Mugoša jedan od najhrabrijih junaka današnjice dok bije ljude kad je sa taticom i obezbjeđenjem. Ali i tako brilijantnim lavovima, koji nikako ne daju na sebe, se desi propust.

Miljan je gledao svoja posla, razbacivao se sa parama kao i svaki drugi dan, ali kao u svim velikim gradovima veoma brzo završiš u lošem društvu.

Naime, dva tamnoputa sedmogodišnjaka su prišla Miljanu i pitala ga koliko je sati: "Ola, que horas sao?". Znajući da se stvari dešavaju na samo jedan način - pljačkom, naš prehrabri potomak neake loze junaka se prehrabro dao u bijeg bacajući za sobom sve što je imao po džepova samo kako bi živu glavu spasio.

Miljan se trenutno nalazi pod teškim obezbjeđenjem sa dugim cijevima. Ne izlazi niđe dok tata mu ne dođe. Iz pouzdanih izvora (platili smo nekog u Telekom) saznajemo da se on i tata dopisuju samo sa jednom riječju: Vendeta!

Vlada Crne Gore je uputila Brazilu oštru notu i nadaju se da će sve ovo rezultirati boljim kvalitetom bijelog iz tog regiona.

Izvor slike © Boris Pejović / Vijesti.me