Milo traži pare od DF-a

Podgorica (mozakUbime) - Posredstvom nezvaničnih ali pouzdanih izvora u centralama DPS-a i DF-a portal mozakUbi.me je došao do ekskluzivne informacije. Naime predsjednik najjače partije i premijer Crne Gore dopisom se obratio liderima Demokratskog fronta molbom za jednokratnu finansijsku pomoć. Dio dopisa prenosimo zarad informisanja javnosti:

"Imajući u vidu do sada uložene napore te cijeneći nesebičan trud i zalaganje koje smo zajedničkim snagama uložili u održavanje postojećeg stanja. Cijeneći istinsku želju da nastavimo dugotrajnu saradnju i u narednom periodu. Imajući u vidu da ste u ovom trenutku u boljoj finansijskoj poziciji, što se može zaključiti i iz kvaliteta vašeg promotivnog materijala i predizbornih spotova, kao i cjelokupne kampanje. U želji za zajedničkim uspjehom, obraćam vam se u nadi da će te mi izaći u susret te iz vašeg budžeta pozajmiti izvjesnu sumu novca kako ni moja partija i ja zaokružili finansijsku konstrukciju za predstojeće izbore. Pozajmica će vam biti vraćena odmah nakon izbora, doduše bez zatezne kamate jer je zelenašenje zakonski zabranjeno u Crnoj Gori.

U nadi da ćete pozitivno /he...Pozitivno/ odgovoriti na moju molbu, srdačno vas pozdravljam i želim uspjeha na predstojećim izborima.
Iskreno vaš,

Milo Đukanović /vama poznat kao ON

Izvor slike © Arhiva