Kotor juče bio pod opsadom

Kotor (mozakUbime) - U Kotoru je juče bila vanredna situacija. Iako nije u pitanju novo ubistvo, na što su Kotorani navikli, u opštini je vladao strah. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora policija je bila u stanju borbene gotovosti jer su se u gradu organizovali predizborni skupovi DF-a, Demokrata i Velike koalicije KLJUČ.

- Uprava policije je morala biti u stanju pripravnosti, zabrinuta za bezbjednost građana. Imali smo opravdanu sumnju i strah da će doći do sukoba između lidera, kandidata za poslanike i odbornike ova tri subjekta, a da će njihove pristalice biti nemoćne da spriječe veće nerede nadajući se da ipak postoji mogućnost da zajedno budu jači od DPS-a. Policija je morala biti pripravna. - istakao je naš izvor iz policije.

Ipak, dan je prošao mirno i bez sukoba, a sve se završilo još jednim saopštenjem za javnost koje je potpisao Nebojša Medojević u kome je napao koaliciju Ključ i SDP, a štiteći Demokrate.

- Policija je još jednom uspješno obavila svoj zadatak, a opozicija je nastavila da se međusobno svađa. Građani mnogu biti sigurni. – istakli su u Upravi policije.

Izvor slike © Arhiva