Najsavremeniji kopir nosi naziv - Sanja Vlahović 63%

 Svijet (mozakUbime) – Crna Gora je, još jednom, potvrdila svoju lidersku poziciju u regionu, a ovog puta i u svijetu. Veliko slavlje je organizovano na Univerzitetu Mediteran i u Vladi Crne Gore kada je stigao dopis iz Hewlett Packard kojim je potvrđeno da će najsavremeniji kopiraparat nositi naziv „Sanja Vlahović 63%“.

Iz ove kompanije su nam istakli da su više nego zadovoljni dosadašnjim testnim radom ovog čuda tehnike kao i da se nadaju da će na tržištu prepisivanja ova mašina imati uspjeha jednako kao njegova muza – Ministrica nauke u Vladi Crne Gore.

- Početkom naredne godine organizovaćemo svečanu promociju ovog aparata, a cilj nam je da promociju održimo u Baru, koji je rodni grad naše muze. Pokušaćemo da dogovorimo sa Senatom Univerziteta Mediteran da to odradimo u njihovim prostorijama, a kako je Hewlett Packard velika svjetska kompanija nadamo se da neće biti problema sa tim. – istakli su u ovoj kompaniji oduševljeni novim dostignućem.

Na pitanje našeg novinara da li se plaše da bi Sanja Vlahović mogla da ih tuži rekli su nam da to jednostavno nije moguće

-Pa molim vas, kako da nas tuži kad smo pored njenog imena dodali i naziv njenog najpoznatijeg rada „63%“? smatramo da to jednostavno nije moguće te da će i sama ministrica imati lijepe trenutke dok bude kopirala svoje radove. – zadovoljno ističu u Hewlett Packardu.

Izvor slike © Oki Electric Industry