Džej bira predsjednika Budve

Budva (mozakUbime) - Džej Ramadanovski, ekspert iz oblasti žrijebanja, pozitivno je odgovorio na poziv DF i Demokrata iz Budve da pomogne oko izbora predsjednika opštine.

G. Ramadanovski je izjavio da uvijek rado dolazi u Budvu i da mu je posebno zadovoljstvo što će ovaj put doprinijeti razrješavanju velike političke krize koja je zadesila Kraljicu Mediterana. Detalji metodologije koju će popularni Džej koristiti prilikom određivanja predsjednika opštine, drži se u tajnosti, ali se pretpostavlja da će koristiti staru tehniku - šibicarenje.

Predstavnici DF i Demokrata, oduševljeni idejom, na zajedničkoj konferenciji za štampu izjavili su da imaju puno povjerenje u g. Ramadanovskog i da će već na sledećoj skupštini zatražiti izmjenu Statuta Budve, kako bi se ukinuli bespotrebni izbori, a šibicarenje uvelo kao jedini legalan način za izbor funkcionera. Na ovaj predlog zamjerku nije imala ni budvanska opozicija koja tvrdi da je ovo njima prihvatljivo iz razloga što su oni šibicarenje usavršili do nivoa perfekcije.

Jedino na čemu će insistirati jeste da se poštuju evropski standardi šibicarenja. Saznajemo da će se žrijebanje izvršiti na platou ispred autobuske stanice, gdje se ova tehnika tradicionalno upražnjava u demokratskim sistemima.