Izrađen foto robot počinitelja krivičnih djela

Podgorica (mozakUbime) - Specijalno državno tužilaštvo, u saradnji sa Agencijom za nacionalnu bezbjednost i u koordinaciji sa BIA, CIA-om, MI6, KGB-om i BND-om je izradilo foto-robot izvrșitelja brojnih krivičnih djela na teritoriji Crne Gore koja ni do dana današnjeg nijesu rasvetljena.

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju predstavnika ovih institucija i agencija, koordiniranom akcijom međusobne razmjene informacija i fotoelaborata došlo se do lika koji je ja fotografiji. Kako se pouzdano sumnja lice sa fotografije starosti između 27 i 35 godina i visine oko 13,5 centimetara učestvovalo je u izdavanju garancija bez pokrića za prodaju hotela AS u Petrovcu, nestanku tenderske dokumentacije za nabavku biometrijskih ličnih karti za koje se kasnije ispostavilo da nijesu biometrijske ali i potpisivanju ugovora za prodaju Crnogorskog telekoma.

Prema nezvaničnim informacijama iz vrha ANB-a ovo lice se povezuje i sa organizovanim neprebrojavanjem oko 2% glasova iz Rožaja u toku predsjedničkih izbora čiji su rezultati i dalje nepoznati i nakon skoro četiri godine. Sumnja se da se ovo lice kreće u različitim oblicima po rafovima bolje snabdjevenih megamarketa kao i u novogodišnjim paketićima koji se ovih dana u okrnjenom stanju mogu naći ispod jelke.

Mole se građani da ukoliko lice sa foto-robota primijete, bez odlaganja se obrate najbližoj stanici policije ili pozovu broj 122.