Đede Branko Ivanović slavi 75. rođendan, zaboravio koga da pozove

Kotor (mozakUbime) – Predsjednik OO SNP Kotoru, dr Branko Ivanović, ovih dana puni 75 godina i zaboravio je koga treba pozvati za rođendansku proslavu. Kako saznajemo, Ivanović je zbunjen i koga treba da pozove na žurku pa se održavanje rođendanske žurke, čija je priprema startovala još 16. oktobra 2016.godine oko 23:00h , nepristojno odužila.

Ipak, predsjednik SNP Crne Gore, Srđan Milić, je povodom ovog događaja izjavio da je o pozivu na žurku jednoglasnu odluku donijela Snežana Jonica. On je istakao da je to dugogodišnja praksa i običaj u OO SNP Kotor, a da je ovogodišnja odluka donesena i zarad postizanja dogovora o zajedničkom nastupu na izborima u Nikšiću gdje će SNP izaći u koaliciji sa DF-om.

Starina Branko je i dalje zbunjen pa je na žurku pozvao 18 gostiju ali nema 14 stolica za opoziciju. Ipak, od njih se očekuje da donesu pare, a đede Branko i mlada Jonica, vječna mlada kojoj samo slučajevi zastarjevaju, će organizovati pir sa zvanicama iz stranke o kojoj sada ne bi pričali. Starina Branko je na sve kratko izjavio „Na mladima svijet ostaje!" iako nije jasno što je to trebalo da znači jer i dalje nije jasno

Izvor slike © Masum Ibn Musa sa obradom