SNP angažovao aktiviste za borbu protiv portala mozakUbi.me

Crna Gora (mozakUbime) - Nekada najjača opoziciona partija koja je bila glavna prijetnja Milu Đukanoviću, prethodna dva dana je podigla borbenu gotovost. Naime, kako naš izvor navodi, SNP je angažovala svoje aktiviste za internet borbu komentarima protiv portala mozakUbi.me.

Kako se navodi na hitnoj sjednici Glavnog odbora, koja se tom brzinom nije organizovala ni nakon katastrofalnog rezultata na izborima, donesena je odluka da se krene u žestoku bot odbranu opozicionarstva SNP-ovskog.

"Predsjednik SNP-a Srđan Milić je istakao da je od neizmjerne važnosti saznati ko stoji iza portala. Tačnije ko vas finansira da podjednako napadate i vlast i opoziciju jer, kako je naglasio, nije normalno da neko bude neutralan u Crnoj Gori." istakao je naš izvor iz vrha SNP-a.

Jedan od zaključaka SNP-a jeste da se u komentarima na portalu i FB grupi prave što nekreativnije rečenice koje će sadržati riječi "mozak" i "ubi" kako bi se pokušao uniziti uređivački tim portala. Takođe od neizmjerne važnosti je to da se iznese što više privatnih i ličnih stvari iz života istaknutih članova SNP-a kako bi se potvrdila njihova čast i poštenje, iako u tekstovima ista nikada nije potcjenjivana.

"Srđa je bio izričit da je neophodno da se što češće ukazuje na to da su oni u politici zbog interesa naroda, a ne ličnog interesa što im je jedini cilj."

Portal mozakUbi.me želi puno sreće SNP u borbi protiv nas iako bi pametnije bilo da istu usmjere na očuvanju jedinstva ionako okrnjenog sastava.