Damir Šehović u bolnici zbog Studenata za slobodu

Podgorica (mozakUbime) - Ministar prosvjete Damir Šehović hitno je primljen u podgorički Klinički centar zbog nemogućnosti da zaustavi smijeh nakon što je pročitao otvoreno pismo "Studenata za slobodu".

Naime, kako smo saznali od izvora u samom vrhu ministarstva, nakon što je pročitao pismo u kome studenti od njega traže da ni pod tačkom razno ne donese odluku da studiranje bude besplatno jer bi to moglo da dovede do protesta studenata, iz kabineta Ministra se čuo gromoglasni smijeh i tup i pad.

"Odmah smo ušli u kabinet i pronašli Ministra kako se, plačući od smijeha, valja po podu i vrišti. Jednostavno nije mogao da dođe do riječi jer je svake sekunde grcao od smijeha i gušio se. Bilo nam je simpatično ali smo se i plašili." - ističe naš izvor.

Kako su naglasili najveći smijeh je izazvao dio pisma u kome se kaže da bi besplatno školovanje dovelo do povećanja broja nezaposlenih.

"Ništa nam nije bilo jasno kad je počeo da se prevrće od smijeha uz povike "Aaaaaaaaa hahahahahhaha povećaaaaaće broj nezaposleniiih! Aaaaaa hahahhaha! Pa oni su šoouuu! Aaaaaaa..." neprestano je ponavljao ministar. Bio je izuzetno simpatičan, a nama je postalo jasno tek kad smo pročitali saopštenje ove Studentske organizacije."

Ipak na kraju se stvar otrgla kontroli pa je ministar Šehović morao da zatraži ljekarsku pomoć.

"Od silnog plača od smijeha kao i izuzetnog smjeha ministar je dehidrirao. Takođe, došlo je do izuzetnog istezanja mišića abdomena pa smo morali da potražimo ljekarsku pomoć kako bi ustanovili da je sve ok. Očekujemo da će do sjutra sve biti u redu a ministar u svom kabinetu. Prije par minuta ministar je izjavio da je, pored svega, izuzetno zahvalan "Studentima za slobodu" na ovako fenomenalnom danu." - završava naš sagovornik iz ministarstva

Izvor slike © Arhiva