Policajac Božo se lakta za unapređenje. Sa osnovcima!

Podgorica (mozakUbime) - Policajac Božo je ostavio vrh policije u velikoj muci. Naime, pošto je prošao jako stroge testove za prijem u policiju, Uprava se pita šta to može više da uradi da ne bi došlo da ovakvih incidenata, prilikom unapređivanja.

Nije nam jasno đe je krenulo po lošem! Već odavno smo uveli strogo psihološko obrađivanje zaposlenih kako nam se ove stvari ne bi dešavale - kažu u Upravi Policije i dodaju: Prošao je sve testove sa najboljom ocjenom. Čak je jedan od rijetkih što je na testu pokazao da zna da se stranke oslovljavaju sa "Vi".

Mi se redovno modernizujemo svim mogućim tehnikama i radimo screening naših policajaca kao i godišnju provjeru znanja zakona Crne Gore. Poseban akcenat stavljamo na uvažavanje djece i staraca kao i da kod zaustavljanja vozila ne govore "A?" Ovi takozvani incidenti, kad policajac išamara nekog ni krivog ni dužnog su nam nevažni.

Kako saznajemo iz najširih izvora, Policija će pristati da izda komandu da roditelji odgovaraju što su im đeca udarala glavom, i drugim djelovima tijela, nesretnog Boža koji se samo zbog uniforme i odlične situacije našao na pogrešnom mjestu - na odelenju sa mlijekom. Naime, Božo se zagledao u bijelu praškastu masu kad su djeca naišla.

Duško Marković je i ovom prilikom izjavio da je situacija odlična, zamolio Muhovića da nastavi sagu o Njegošu kako bi se narod imao čime zezat, a onda podnio stranoj banci molbu za novi, masni, debeli kredit.

Izvor slike © Arhiva