Građani poručili Dušku Markoviću: Obožavamo kad nas mažete

Podgorica (mozakUbime - JAKO) –  Premijer Duško Marković je, još jednom u nizu, izvadio već izlizanog keca iz rukava, koji se poteže svaki put kad je potonja ura /rekli bismo Njegoševa no nije pametno zadnjih dana/ - Zaštita tekovina 21. maja, Temeljne vrijednosti Crne Gore, Euro-Atlantske integracije, stabilnost regiona, multinacionalniost, multikonfesionalni sklad i multikulturalnost „Tigra na Balkanu“.

Nakon ovog poteza, grupa građana se obratila portalu mozakUbi.me sa zajedničkim apelom da Duško izdrži. Kako navode, narod je ostao potpuno zapanjen jer ne može da pojmi da postoji neko ko bi udario na ove vrijednosti koje imamo zahvaljujući taliku crnogorskom!

„Dozvoljene su krađa i teške krađe, skrnavljenje duhovnog bića naroda... Mogu ubistva i teška ubustva... Mogu kriminalna udruživanja u cilju vršenja najopasnijih krivičnih djela... Mogu čak i liječenje naše đece SMS-om... Ali nikako, ali nikako se ne smije dirati u temelje Crne Gore u koje su, umjesto standardne državotvorne armature, betonirani radijatori, boksovi cigareta, litri nafte, tone žutog i bijelog, tovari „albanke“ i „avganistanke“, kao i limarijom eksplodiranih automobila i ostataka građevina.“ istakli su oni.

Na kraju su poslali jasnu poruku Premijeru:

„Dragi naš Duško, mi izuzetno volimo kad nas mažete i bojate svim bojama. Samo tako nastavite! Narod će znati da cijeni to!“ 

 

Izvor slike © Arhiva