Marković odgovorio majkama: Muško sam i imam dokaz

Podgorica (mozakUbime) - Nakon što su u toku protesta majke sa troje i više đece bezuspješno izazivale premijera Crne Gore Duška Markovića da im se javi i pokaže da je muško, i na kraju dokazale da on to nije jer im nije „izašao na crtu“, on je ipak smogao snage i demantovao ih, te pozvao da ubuduće ne iznose neprovjerene infromacije.

„Niko to nije izričito tvrdio, ali iz pokliča „Duško, budi muško“ mogao sam zaključiti da majke imaju takav stav. Muško sam, za šta imam dokaze i brojne svjedoke, koji će potvrditi moju priču“, kazao je Marković, reagujući na brojne majke koje dva dana protestuju ispred zgrade Vlade.

On je kao neke od brojnih dokaza, između ostalih, naveo svoje ime i roditeljstvo.

„Da nijesam muško, majka bi mi vjerovatno nadjenula ime Dušanka ili Duška. Još jedan dokaz da sam muško leži i u mojoj porodici. Otac sam troje djece, a da nijesam muško bio bih im majka“ - pojasnio je Marković. Jedan od naših izvora iz Vlade, potvrdio je Markovićevu priču, saopštivši da se lično uvjerio u to „Markovića sam više puta srijetao u muškom toaletu zgrade Vlade. Čak sam ga jednom zatekao da koristi pisoar. Zbog toga sam više nego siguran da Marković govori istinu“ - kazao je naš izvor.

Ipak ostaje nejasno zašto se Marković već dva dana krije od javnosti i kako to da je smogao snage da se obrati tek kad su majke otišle doma.

Izvor slike © Arhiva