Krunisana neizmjerna ljubav Milačića i Pernara: Sa svatovima do Zagreba

Zagreb (mozakUbi.me) – Nakon što je u ponedjeljak sa svatovima Marko Milačić krenuo iz Podgorice, juče su stigli u Zagrebi po starom crnogorskom običaju pokupili mladu. Milačić je juče na društvenim mrežama podijelio video sa romantične ceremonije vjenčanja sa svojom ljepšom polovicom Ivanom Pernarom.

U videu je Milačić pričao koliko voli Pernara, koliko su bliski i kakvo tulum su napravili u Zagrebu i kako mu je sada već suprug, uprkos kasnim satima, dotrčao u zagrljaj.

„Željeli smo iz dubine srca sa vama da podijelim ovo šta se desilo. Naime, sinoć smo stigli u Zagreb dosta kasno, oko deset časova, ja sam odmah poslao poruku Ivanu, da bih volio da se vidim sa njim... On je kazao odmah dolazim“, kazao je Milačić u videu.

S obzirom da je riječ o evropskom anti-NATO braku, Milačić svoju polovicu nije prstenovao, kako nalaže tradicija, već je Pernar njega ajfonovao, kako se može vidjeti na videu. A i saznali smo da Milačić voli veći.

„Ja sam htio da uzmem manji, ali Marko je hteo veći. Ak je tebi Marko drago veći, uzećemo veći“, kazao je Pernar.

Supružnik Pernar je na kraju zajedničkog videa poručio poručio svom supružniku ono šta očekuje od njega u budućnosti: "Marko kažu da je ljepše davat nego primat."
Nakon toga uslijedio je zagrljaj i poljubac po evropskim anti-NATO standardima.

Napomena: Nijedan citat nije izmišljen, video stvarno postoji na Milačićevom FB profilu.

Izvor slike © rs-lat.sputniknews.com