Andrija Popović: J***š Crnu Goru, najvažniji je NATO

Kotor (mozakUbime) - Jedan od desetak vlasnika (malo)građanske stranke Liberalne Partije (LP) Andrija Nejaki Popović zamjerio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) što nijesu dobili obećani dio kolača vlasti.

"Super je sve Crna Gora, vlast, ekonomija i to, čak je bivši vaterpolista ministar u novoj Vladi, što je ogromni napredak. Ali strana vojna organizacija (NATO) mora da bude prioritet prije svega ostalog, pa i same države. To je stav crnogorskih (DPS) liberala", saopštio je Popović na proširenoj sjednici glavnog odbora LP.


Pored brojnih stavki koalicionog (s)poraz(um)a, koje nije ispunio DPS, (g)liberali zamjeraju samo što Crna Gora nije punopravna članica NATO-a.

"Jeste da se liberali u ovoj vlasti pitaju manje nego Filip Vujanović svojom guzicom, i da nas praktično nema na političkoj sceni, da nam DPS daje svoje poltičke splačine, ali sve je to nebitno. NATO je nešto od čega ne smijemo odustati. Za to ćemo i da se prcnemo i da nam uđe", kazao je Popović.

Nakon što je konstatovao da ih ima tačno "pet na pet", Popović je predložio da iskoriste sunčano vrijeme i odigraju partiju vaterpola. Glavni odbor je jednoglasno prihvatio Popovićev predlog.

Izvor slike © Arhiva