Građani Crne Gore pitaju Vesnu Medenicu da li žive na istoj planeti

Planeta Zemlja (mozakUbime) - Nakon izjave predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore da "nema ni u jednom demokratskom društvu da se ide prema sudskoj grani vlasti I onemogućava njihovo nesmetano i nepristrasno odlučivanje”, grupa građana je poslala otvoreno pismo u kom najvažniju sutkunju pitaju da li živi na planeti Zemlji ili je ona u nekoj drugoj galaksiji.

"Uvažena sutkuinjo Medenica,

Mi slobodni građani Crne Gore istinski smo zabrinuti za vaše rasuđivanje i kumstva. Brine nas što nas tek čeka ako kažete da građani ne protestvuju ispred suda jer je to, ipak, civilizacijski iskorak u svim razvijenim zemljama kao što je Monako. Znate sutkinjo Medenica, i mi smo zabrinuti zbog toga što je neko dao za pravo da ide ispred kuće sudija, ali smo mnogo više zabrinuti za građanska i ljudska prava i slobode u Crnoj Gori. Znate, prava i slobode nas običnih smrtnika, nastanjenih u Crnoj Gori, Jugoistočna Evropa, Evropa, planeta Zemlja, Sunčev sistem... Čisto da vas upoznamo đe je ta zemlja ako ste slučajno negdje zalutali.
U cilju dodatnog upoznavanja da je, ipak, civilizacijski iskorak protestvovati ispred sudskih organa ako smatrate da, kao građani koji vas plaćaju, isti ne rade kako treba evo samo nekih od fotografija koje to potkrepljuju.

Srdačno,

Slobodni građani Crne Gore