Povodom zaplene 28kg heroina, Mozak pomaže policiji instrukcijama

Rožaje (mozakUbime) - Povodom hapšenja troje crnogorskih državljana zbog sumnje u šverc 28 kg heroina, kao i svaki savjesan građanin koji voli svoju državu, MozakUbime portal želi pomoći policiji i dati joj nekoliko instrukcija.

 

1

Kosovska policija ne daje informacije

Ministar policije mora da uključi ostala resorna ministarstva Vlade kako bi se poslala diplomatska nota u kojoj se jasno traže detaljne informacije.

2

Da li je stvarno heroin?

Organizovatti međunarodnu ekspertsku grupu koja će laboratorijskim ispitivanjima provjeriti da li je stvarno u pitanju droga, da se ne brukaju ako nije.

3

Jeste heroin?

Dokaže li se da jeste, u toku istražnog pritvora u ćeliji im puštati pjesme Jelene Karleuše /odabrane hitove/. Mučenje je zabranjeno u Crnoj Gori zato se vazda možete izvući da ste htjeli da im bude zabavno.

4

Rodbina i funkcioneri

Istražiti da li su neki funkcioneri bili uvučeni u ovu prljavu rabotu. Pohapsiti ih sve i, ukoliko se dokaže krivica, poslati ih na duge robije bez prava pomilovanja.

5

Dje je droga tu je i pranje para!

Istražiti kako su prali pare. Oduzeti sve. Nek poslije dokazuju šta je stvarno pošteno zarađeno.

6

Šta sa oduzetim novcem?

Oduzeti novac u saradnji sa Ministarstvom zdravlja uložiti u obnovu bolnica i domova zdravlja, sa prioritetom obnove pedijatrije.

 

Izvor slike © Arhiva